onsdag den 28. januar 2009

Nej tak til reklamer


Så fik vi taget os sammen til at få stoppet den evindelige invasion af reklamer der vælter ind ad brevsprækken hver eneste uge.

Derfor gik vi ned på posthuset, underskrev en lille blanket og viste dokumentation på at vi var dem vi nu var (kørekort/pas/hævekort).

Det er dog ikke alle reklamer man undgår. De reklamer der er pakket ind i postdanmarks folder modtager man stadig, men det er trods alt nogle reklamer man undgår.

Vi fik også at vide at der pr. 1. maj kommer helt nye regler så man helt kan undgå reklamer. Men indtil da må vi nøjes med denne løsning.

Vil man ikke gå glip af gode tilbud kan Tilbudsugen anbefales. Jeg har ikke noget med siden at gøre og får ikke penge for at reklamere for siden, men jeg synes den dækker de flestes behov nemt og overskueligt.

Her er reklamerne fra alle de største både indenfor bolig, dagligvarer, og elektronik. Eneste minus jeg kan se er at der ikke er nogen brochurer fra tøjforretninger.

Som et ekstraplus skal det lige nævnes at du sparer 100 kg co2-udslip ved at sige nej tak til reklamer.

Og så bliver du ikke unødigt lokket af de fristende tilbud = du sparer penge.

1 kommentar:

  1. Der findes efterhånden et stort udvalg af hjemmesider som samler tilbudsaviserne og de gør det på hver deres måde. Jeg arbejder selv for MinReklame.dk og syntes selvfølgelig at den er den bedste :).

    SvarSlet